Стаи

НАСТАНЯВАНЕ

Дом Раеви разполага със следните помещения за нощувки:

Три двойни стаи с отделни легла, които се събират на спалня. Всички стаи са със собствен санитарен възел и баня, оборудвани са с климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник. Всяка стая е с различно дизайнерско и цветово оформление. Терасите са с гледка към парк, а от по-високите етажи -море.

Една двойна стая с две легла, които се събират на спалня и  разтегаем фотьойл. Стаята е на последен мансарден етаж с голяма панорамна тераса с гледка към плаж Хармани. Оборудвана е с климатик, телевизор с кабелна телевизия и хладилник.

Една  стая с три редовни легла на последен мансарден етаж с голяма панорамна тераса с гледка към Южния плаж. Оборудвана е с климатик, телевизор с кабелна телевизия и хладилник.

Три студия на етажи: първи, втори и трети жилищен. Студията представляват две преходни стаи разделени с параван или портал. В две от студиата има разтегаем диван персон и половина. Едно студио разполага със спалня и две отделни легла. Всички студия са стилно обзаведени, оборудвани с климатик, телевизор с кабелна телевизия и хладилник.

УДОБСТВА

Във всички помещения  има безжичен интернет.

Предлагаме и услуга пране срещу заплащане.

Не се приемат домашни любимци.